torsdag 23. juli 2009

Varme sommerføtter? Prøv fot og badesalt


Fot og badesalt fra Urte-Haven. Dette er en serie med fire forskjellige badesalt som også kan brukes til fotbad. Jeg liker best den som heter muskler og ledd nå om sommeren da jeg får ømme muskler, spesielt i leggene. Men, de tre andre er også gode.

Saltet dufter krydret av basilikum, ingefær og nellik. Alle disse oljene kan ha varmende og rensende effekt, og rosmarin, arnika, johannesurt og gurkemeie er ofte brukt ved smerter, betennelse og hevelser. I dette badesaltet er saltets egen evne til å rense kroppen for giftstoffer forsterket, ved å tilsette utvalgte eteriske oljer. Det er tilsatt naturlige og milde sure ingredienser som gir vannet en god pH slik at badet ikke tørker ut huden. De sure elementene kan løse tykk hud og døde hudceller ved fotbad, siden fotbadet er mer konsentrert enn karbad. Saltet har lys farge med små gule elementer av ingefær og gurkemeie.


Ved fotbad kan en toppet spiseskje være nok. For økt terapeutisk virkning, bland saltet i litt av vannet, skrubb bein og tørre hudpartier med saltet før det løser seg helt i vannet. Hell så i litt og litt varmt vann, slik at fotbadet har høy temperatur hele tiden. 15-20 minutter

Økobutikken har nå salg på dette badesaltet, samt de andre versjonene. Perfekt for deg som er sliten og trett i bena etter varme og lange dager. Du får 10% på alle fot og badesalt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar